Nederlands . Français  Index
 Zo zag u de wereld nog nooit  EIS ALTIJD
 KWALITEIT

CONTACT . faq

Hoe lang heb ik een waarborg op mijn ramen ?

Voor gebreken, zoals bedoeld in Art. 1792 van het burgerlijk wetboek, geldt een 10-jarige garantie. Dit heeft betrekking op gebreken die de stabiliteit van het gebouw in het gedrang zouden kunnen brengen.
Voor andere gebreken (verborgen en zichtbare), geldt een garantietermijn van 2 jaar vanaf de factuurdatum.  Deze gebreken dienen gemeld te worden binnen de 14 dagen na ontdekking van het gebrek.

Mijn ruiten condenseren aan de buitenkant, zijn mijn ramen dan slecht ?

Neen dit wil juist zeggen dat je zeer goed isolerende ramen hebt.

Dit is een fenomeen dat voornamelijk 's nachts ontstaat en in de ochtend nog zichtbaar is. In de loop van de ochtend zal de oppervlakte condensatie verdwijnen bij helder weer en zonder wind. Dit fenomeen dient niet gezien te worden als een slechte eigenschap van het product, maar juist als bewijs dat je goede isolerende beglazing hebt.

De binnenste ruit van de hoogrendementsbeglazing gaat de warmte binnenshuis houden, de buitenste ruit gaat proberen om de koude tegen te houden, maar aangezien het buiten veel kouder wordt dan binnen, gaat deze koude lucht waterdruppels (dus condensatie) vormen op de buitenkant van uw beglazing.

Voldoen de profielen van Veralu aan de EPB normering ?

De profielen van Veralu en Veka (dus zowel aluminium als PVC) voldoen in combinatie met de hoogrendementsbeglazing aan de EPB normering.

Hoe lang duurt het om een prijsofferte te ontvangen ?

In normale omstandigheden krijgt u een offerte toegestuurd binnen de 14 dagen.

Is een prijsofferte gratis ? en een verzekeringsbestek ?

Een  gewone prijsofferte is gratis.
Voor een bestek van de verzekeringen zijn wij door de grote vraag, genoodzaakt 50 euro aan te rekenen. Deze 50 euro zullen echter verrekend worden, indien wij de herstelling effectief dienen uit te voeren.


Wanneer kan men de ramen komen opmeten bij een ruwbouw ?

Van zodra de dorpels gelegd zijn, kan men komen opmeten.

Om dit op een vlotte manier te laten verlopen, bel je best +- 14 dagen op voorhand om met onze opmeter of vertegenwoordiger een afspraak te maken.

© 2018 Veralu nv - Koningsbaan 86 - 2580 Putte (Beerzel) - Tel. +32.15 23 33 74 - Fax +32.15 23 56 60 - info@veralu.be Design by Webbreezer Solutions