Nederlands . Français  Index
 Zo zag u de wereld nog nooit  EIS ALTIJD
 KWALITEIT

PRODUCTEN . productieproces

Productieproces: aluminium

Computerintelligentie speelt een heel belangrijke rol bij Veralu. Daarbij worden de resultaten van de opmeting omgezet naar machinetaal. Het resultaat zijn optimaal afgewerkte profielen, volledig in overeenstemming met de specifieke wensen van de klant. Hoogtechnologische CNC-gestuurde machines met drie-dimensioneel werkende freeskoppen garanderen precisiewerk. In dit stadium is het volledige project klaar in losse onderdelen. Samenvoegen Nadat alle stijlen van het raam voorzien zijn van de EPDM-dichtingen worden de hoeken voorzien van een speciale lijm en samengeperst in een vierhoekspers. Daarna zaagt men de glaslatten. Het raam of de deur nadert zijn voltooiing. Monteren De vaste kaders, opengaande delen en toebehoren worden als laatste samengevoegd, alvorens de afgewerkte producten naar de werven of afnemers vertrekken. Daar zorgen eigen plaatsingsploegen of een erkende verdeler van Veralu voor de definitieve afwerking van het geheel.


Productieproces: PVC

Sterke partners

VEKA is een gerenommeerd leverancier �n ��n van de wereldmarktleiders voor kunststof profielsystemen, zowel voor vensters als deuren. Samen vormen Veralu en VEKA dan ook een sterke tandem. De Duitse leverancier zorgt voor de extrusie op basis van hoogwaardige grondstoffen en additieven. Belangrijk om te vermelden is het kwaliteitsmanagement van VEKA, dat inmiddels heeft geleid tot het DIN ISO 9001 kwaliteits-certificaat, het Certificaat van de G�tegemeinschaft Kunststoff-Fensterprofile en het Certificaat van het KOMO-instituut te Nederland. Uiteraard beschikken zij ook voor de Belgische markt over de nodige offici�le ATG erkenningen.

Verwerken

De verwerking van PVC profielen gebeurt volgens dezelfde succesformule als de aluminium profielen. De productiegegevens worden naar de machines verstuurd, machines waar ze de profielen moeten frezen, zagen en boren. Bij een temperatuur van 250� C worden de kaders aan elkaar gesmolten. Dit op een volledig geautomatiseerde productielijn.

Monteren

Uit de losse kaders ontstaat uiteindelijk een afgewerkt raam. Ervaren plaatsers zorgen voor een perfecte plaatsing.


© 2018 Veralu nv - Koningsbaan 86 - 2580 Putte (Beerzel) - Tel. +32.15 23 33 74 - Fax +32.15 23 56 60 - info@veralu.be Design by Webbreezer Solutions