Nederlands . Français Index
 Zo zag u de wereld nog nooit  EIS ALTIJD
 KWALITEIT

PRODUCTEN . producten

VENTA

 • Type:
 • Materiaal: Aluminium


 • Omschrijving:
  Onze nieuwste telg in het gamma is onze Venta reeks.
  Deze profielen hebben zeer gunstige Isolatiewaarden varierend van een Uf van 0,85 tot 1,1. Dit geeft een optimaal isolatieresultaat in combinatie met hoogrendementsbeglazing of 3-voudige beglazing (tot 75mm). De profielen hebben de hoogste klasse van wind en luchtdichtheid (klasse 4), waardoor het orkaanbestendig is. Het heeft een zeer goede waterdichtheid en zeer goede akoestische eigenschappen in combinatie met akoestische beglazing. En vooral een goede inbraakwerendheid.
  Het raamsysteem heeft een goede schokweerstand (klasse 4), dit is belangrijk voor de doorvalbeveiliging.
  Voor dit profielsysteem wordt er gewerkt met verborgen beslag van ROTO voor de ramen, enkel de raamgrepen zijn zichtbaar.
  Dankzij al deze eigenschappen heeft het een zeer goede invloed op het EPB en EPC verslag.
  Dit raamsysteem is strak met een vlak design, het is elegant en stijlvol, waardoor het ook kan gebruikt worden voor zowel klassieke woningen als zeer moderne woningen, voor nieuwbouw en renovatie.
  Uiteraard heeft deze profielreeks ook een ATG goedkeuring: ATG 14/2981 (Technische Goedkeuring) • Informatie ontvangen over de VENTA.


 • «««

  © 2018 Veralu nv - Koningsbaan 86 - 2580 Putte (Beerzel) - Tel. +32.15 23 33 74 - Fax +32.15 23 56 60 - info@veralu.be Design by Webbreezer Solutions